O NAMA

Dobrodošli na službene stranice turističke agencije Elite Travel d.o.o.

Turistička agencija Elite Travel d.o.o. nalazi se u Sarajevu, ul. Kovači br. 24, u neposrednoj blizini Sebilja, srca Baščaršije!

Osnovana je 2008. godine od strane iskusnih turističkih djelatnika, s ciljem da na bosanskohercegovačko tržište donese inovativniji i profesionalniji rad u oblasti turizma.

Spoj iskustva, obrazovanja, ambicija, želja i velike ljubavi prema ovoj branši, učinio je da sklopimo dugoročne ugovore sa renomiranim partnerima u oblasti ugostiteljstva i turizma, a što je u konačnici iznjedrilo deceniju ispunjenu zadovoljnim klijentima, kako sa domaćeg, tako i sa inostranog tržišta!

Sa nama cijeli svijet Vam je na dlanu! Od dalekih luksuznih destinacija stvorenih za uživanje i odmor, do zemalja u okruženju sa najpristupačnijim cijenama. Najbolji pokazatelj naših usluga su zadovoljni putnici koji se iznova vraćaju da im preporučimo nešto najbolje za njih.

Turistička agencija ELITE TRAVEL je pored organizacije raznovrsnih putničkih aranžmana, prodaje avio karata, krstarenja, wellness paketa, organizacije seminara i poslovnih susreta, bila među prvim agencijama koja je u našu prelijepu Bosnu i Hercegovinu dovela turiste iz dalekog Singapura i Melezija, ponudila konsultantske usluge za investitore s Arabijskog poluotoka, te korespondirala u realizaciji mnogih građevinskih projekata!

Naš iskusan i odlučan tim, pun ambicija i kreativnih ideja, stoji Vam na raspolaganju, u nadi da će ispuniti Vaša očekivanja i opravdati ukazano povjerenje da putujete sa nama.

Svjesni odgovornosti, ali i ljepote koju nosi ovaj posao, odlučno koračamo naprijed uz maksimalan trud i želju da zadovoljimo sve zahtjeve klijenata, jer naš najveći uspjeh je zadovoljan putnik!

Tim ELITE TRAVEL