M.I.C.E

Organizacija događaja


Ako namjeravate da organizujete neki događaj, a niste sigurni da imate dovoljno vremena, ljudi, tehničke podrške ili iskustva, oslonite se na nas!

ELITE TRAVEL u svom bogatom asortimanu usluga, pruža i kompletne usluge organizacije kongresa, konferencija, seminara, team building aktivnosti, manifestacija i događaja.

Zavisno od Vaših želja i potreba, preuzećemo odgovornost za potpunu ili djelimičnu organizaciju svih vrsta skupova. Nudimo sve usluge koje je moguće prilagoditi Vama i Vašim željama.Potrudit ćemo se da ponudimo nešto originalno i da našim klijentima omogućimo nova riješenja.

Preporučit ćemo Vam destinaciju, odabrati radne prostore i opremu, napraviti plan proračuna, osigurati putničke i smještajne aranžmane za učesnike, i profesionalno organizovati stručna i društvena događanja!

Nudimo Vam rješenja po mjeri za sve zahtjeve – od ekskluzivnih VIP sastanaka u uskom krugu, do potpuno organizovanih kongresa sa velikim brojem učesnika.

Preuzećemo odgovornost za jednu, više ili sve aktivnosti organizacije sljedećih skupova:

  •  – kongresa, konferencija, simpozijuma, seminara
  •  – poslovnih sastanaka
  •  – promocija

Agencija ELITE TRAVEL svoju dobru reputaciju stekla je zahvaljujući visoko profesionalnim stručnjacima, koji svojom maštom, prilagodljivošću i inovacijama prevazilaze očekivano!

Dovoljno je da popunite obrazac i da naša suradnja započne!

Tim ELITE TRAVEL